یکی از خوراکی‌های کمتر شناخته شده ولی مهم و پرخاصیت که خوردن آن در طب سنتی سفارش شده است، سویق نام دارد. سویق از تفت دادن آرد غلات مانند گندم، جو، برنج و حبوباتی مثل ماش، عدس و … به دست می‌آید و مهمترین خاصیت آن درمان ضعف و پوکی استخوان است. در فارسی به سویق پست نیز گفته و در طب سنتی از آن هم به عنوان نوعی غذا و هم به عنوان دارو یاد می‌شود. جالب است بدانید در برخی منابع آمده است که از میوه‌هایی مانند سیب، به، کدو تنبل و سنجد نیز می‌توان سویق تهیه کرد.
ویژگیهای مواد سویق کلبه سلامتی:۱غیر تراریخته بودن بذرها ۲ بومی و ایرانی بودن مواد ۳ دیمی به عمل آمدن مواد ۴ کود نخوردن مواد در حین کشت ۴ تمیز بودن از ذرات ریز شن و خاک

فروش سویق با بهترین کیفیت و قیمت مناسب بصورت آنلاین در فروشگاه اینترنتی کلبه سلامتی

Call Now Button